Introduction

Cu tot ceea ce se petrece “ Sus si jos” exista multa “Informatie, “Des-informatie”, si Agende antagoniste care se întrec între ele, cu scopul de a cîstiga locuri criative în “Constiinta” noastra, pentru a-si planta “Semintele” lor.

Unele persoane au optat sa se concentreze asupra întîmplarilor mai “cu picioarele pe pamînt”, si în bataliile asupra “Sistemului de Datorie Financiara” (Sistemul de Sclavie Babilonica ai Banilor Magici), în “Ajustarile Financiare”, în “Jubileul Financiar”, si în banii dati cadou multimilor sub forma de “Acorduri de Prosperitate”. Aici pe pamînt, în acest moment precis, exista un element pe care îl denominam ca “Alianta”, care lupta împotriva elitei controlatoare actuale (cunoscuta între alte nume, ca find “Cabala” sau “Illuminati”.)

În acest moment, unele persoane au ales sa-si concentreze atentia în întîmplarile si în bataliile mai “Esoterice” care au loc mai departe de atmosfera noastra, si la care multi se refera ca “Programele Spatiale Secrete”, si “Separarea Civilizatiilor”. Exista multe tehnologii secrete care sunt în folosinta în aceste “Programe”, care sunt ascunse si care ar putea schimba complet natura si calitatea de viata a tuturor fiintelor omenesti aici pe pamînt. Tehnologiile “Energiei Libere” aveau sa termine cu nevoia actualelor “Intreprinderi de Energie Petrochimica”, tehnologiile “Tratamentelor cu ajutorul Luminii si frecventelor Sunetului” ar termina cu “Multinationalele Farmaceutice”, tehnologiile de “Interfata Neurulogica” ar pune capat nevoii de “mari institutii de Învatamînt”; tehnologiile de “Reproducere de Alimente” si de “Purificare si Recuperare Ambientala”ar termina cu saracia, cu foamea si sa înceapa sa inverseze raul pe care Umanitatea l-a facut Pamîntului, practic dintr-o zi pe alta.

Asa cum va puteti imagina, adevarata amenintare asupra dezvaluirii, nu este faptul ca Umanitatea nu poate sa trateze cu adevarul, sau sa fie incapabila sa concilieze “Viata Cósmica” cu credintele sale religioase. Adevaratul motiv este ca aceste tehnologii ar face sa intre imediat în colaps economiile lumii si în consecinta, “Sistemul de Sclavie Babilonic al Banilor Magici”, nu va mai fi niciodata folosit. Asta înseamna “Pierdere de Control” de 1% (al Elitei), asupra “Maselor”.si o “Schimbare de Paradigma” completa. Rezumînd, înseamna “Libertate”!. Libertate pentru prima data în Istoria “cunoscuta” si înregistrata de catre Umanitate. Cîtva timp a avut loc un “Razboi Civil secret” între diferitele grupuri ale “Programului Spatial Secret (SSP)”, pentru a ajunge la acest rezultat. Recent, un grup de “Fiinte” pe care nimeni nu la întîlnit înainte, a aderat la “Alianta Programului Spatial Secret”. Este un grup de fiinte din a 6ª pîna la a 9ª densitate, care au fost numiti ca “Alianta Sferei”. Începînd de atunci, aceste noi “Fiinte Sfere”, nu numai ca au creat un “Blocaj Energetic”, în jurul Pamîntului, însa de asemenea au stabilit un altul în jurul întregului nostru sistem solar. Este un grup de fiinte ne-beligerante, care au adus ajutor, în principal, sub forma unui “Mesaj”.

În prezent, unele persoane au ales sa-si concentreze atentia în acest “Mesaj”, care a fost dat de catre unul din cele cinci grupuri de fiinte numite “Orb Beings” – Fiinte Sfera”, “Blue Avians = Pasarile Albastre (Aviarii Albastrii), “Golden Triangle Headed Beings = Fiinte Aurii cu Cap Triunghiular”, si alte doua grupuri care înca nu n-i s-au revelat noua. “Fiintele Sfera” au vizitat “multe zeci de mii”de persoane, sub forma de Baloane de Lumina !Albastra/Indigo”, în timp ce altii au fost vizitati de catre “Blue Avians”, si au pronuntat o “Fraza de Salutare”, pentru a se face cunoscuti unii altora.

Ce este acest “Mesaj”?

Concentrati-va sa deveniti mai apti pentru a “servi pe altii”. Dedicati-va sa fiti mai “Iubitori”, si “aplicati-va sa ridicati “Nivelul vostru de Vibratie si de Constiinta”, si învatati sa “Iertati , voua si altora” (Eliberînd Karma, în acest fel). Acest lucru va schimba vibratia planetei, “Constiinta Colectiva a Omenirii”, si va “Schimba Omenirea, transformînd o persoana de fiecare data” (Chiar daca aceasta “Persoana” esti tu). Ei spun sa va tratati corpul ca un templu, si sa va substituiti dieta carnívora cu o dieta de “Vibratie Superioara”, deoarece va usura alte transformari. Pentru multi, aceste afirmatii suna ca un mesaj Hippy de “Iubire si Pace”, care nu va face nici o diferenta. Va garantez ca “Drumul” pe care ei îl indica în “mesaj” este o sarcina dificila. Chiar în ipoteza putin probabila ca aceste tehnologii sa fie “suprimate”, va imaginati lumea în care am trai, daca toti am face aceste schimbari în ego-urile noastre ?

Bue Avians au adaugat de asemenea un aviz la acest “Mesaj”. Au încercat anterior sa dea acest mesaj “De Trei Ori”, si a fost deformat de catre Omenire. Au facut “foarte clar” ca aceasta informatie, NU era pentru a da loc la un “Cult sau Miscare Religioasa”, nici nu era pentru ca eu (ego-ul meu), sa ma consider deasupra “Mesajului”, sau sa ma ridic la statutul de Guru. Toti acei care procedeaza în acest mod, eu inclusiv, trebuie sa fie evitati, si trasi la raspundere.

Multumesc,

Corey “GoodETxSG” aka “Luke”