Introduction

Met alle gebeurtenissen die zich “Boven en Onder” afspelen, is er veel “Informatie”, “Desinformatie” en concurrerende “Agenda’s” die allemaal strijden om op de vruchtbare plaatsen in ons “Bewustzijn” hun “Zaden” te planten.

Sommige mensen hebben ervoor gekozen om zich te concentreren op de meer “Realistische” gebeurtenissen en de strijd aangaande het “Financiële Schuld Systeem” (Babylonische Magische Geld Slavernij Systeem), “Financiële Resets”, “Financiële Kwijtschelding” en geldgiften aan de massa in ”Welvaarts Overeenkomsten“. Er is een element van wat we ‘De Alliantie’ noemen die de huidige controlerende Elite hier op Aarde op dit moment bestrijdt (onder andere bekend als de “Cabal” of “Illuminati”).

Sommige mensen hebben ervoor gekozen om zich (op dit moment) te concentreren op de meer “esoterische” gebeurtenissen en de strijd die zich boven onze atmosfeer afspeelt met waar velen naar verwijzen als de ‘Secret Space Programs” (Geheime Ruimtevaart Programma’s) en “Break Away Beschavingen” (Afgescheiden Beschavingen). Er zijn heel veel geheime technologieën die bij deze “Programma’s” in gebruik zijn en die worden onderdrukt en de aard en de kwaliteit van het leven van ieder mens hier op Aarde volledig zou kunnen veranderen. De “Vrije Energie” technologieën zou de noodzaak beëindigen van de “Huidige Olie / Petroleum Energie Bedrijven”, de “Frequentie en Licht Helende” technologieën zouden de “Huidige Farmaceutische Corporaties” beëindigen. De “Neurologische Interface” technologieën zou de behoefte beëindigen aan “Grote Onderwijsinstellingen” en de “Voedsel Replicatie” technologieën en “Milieu Zuivering en Herstel” technologieën zouden de armoede en honger beëindigen en beginnen om in ongeveer een nacht tijd de schade om te keren die de mensheid de aarde heeft toegebracht. Zoals jullie je zou kunnen voorstellen is de echte bedreiging voor de openbaarmaking (disclosure) niet dat de mensheid de waarheid niet aan zou kunnen of niet in staat zou zijn om het “Kosmische Leven” met hun religieuze overtuigingen te verzoenen. De echte reden is dat deze technologieën onmiddellijk de wereldeconomieën zou laten instorten en de “Babylonische Magische Geld Slavernij Systeem” van geen enkel nut meer zou maken. Het betekent het “Verlies van Controle” van de 0,01% (de Elite) over de ‘massa’ en een complete “Verandering van Paradigma”. In het kort betekent het “Vrijheid”! Vrijheid voor het eerst in de nu “bekende” geschiedenis van de mensheid. Er is al een tijdje een “Stealth Burgeroorlog” aan de gang tussen de verschillende “SSP” groepen om dit resultaat te bereiken. Vrij recent werd de “SSP Alliantie” vergezeld door een groep van ‘Wezens’ (Beings) die niemand eerder had ontmoet. Ze zijn een groep wezens van de 6e tot 9e Dichtheid (Dimensie) die zijn aangeduid als “The Sphere Alliance”. Deze nieuwe “Sphere Beings” (Sphere / Sfeer / Bol Wezens) creëerden sindsdien niet alleen een “Energetische Blokkade” rond de Aarde, maar hebben dit ook zo rond ons hele zonnestelsel gedaan. Ze zijn een geweldloze groep wezens die voornamelijk hulp hebben gebracht in de vorm van een “Boodschap”.

Sommige mensen hebben nu gekozen om zich te concentreren op deze “Boodschap” die werd geleverd door de “Blue Avians”– 1 van 5 wezens (beings): de “Orb Wezens”, de “Blue Avians”, de “Gouden Driehoekhoofdige Wezens” en twee anderen die zichzelf nog niet aan ons hebben geopenbaard. De “Orb Wezens” hebben een bezoek gebracht aan “vele tienduizenden” mensen in de vorm van “Blauwe / Indigo Bollen van Licht”, terwijl anderen zijn bezocht door de “Blue Avians” en een “Begroetingszin” kregen om elkaar te leren kennen.

Wat is deze “Boodschap”?

Ben er elke dag meer op georiënteerd om je steeds meer te richten op “Dienst aan anderen”. Focus meer op “Houden van” en “Richt je op het verhogen van je Vibrationele en Bewustzijns Niveau” en om “Vergeef jezelf en anderen” te leren (dus het “Vrijgeven van Karma”). Dit zal de vibratie van de planeet veranderen, het “Gedeelde Bewustzijn van de Mensheid” (collectieve bewustzijn) en “Verander de Mensheid met Eén persoon tegelijk” (Zelfs als jijzelf die “Ene persoon” bent). Ze zeggen dat je je lichaam moet behandelen als een tempel en om over te stappen op een “Dieet met een Hogere Trilling / Vibratie” om te helpen bij de andere veranderingen. Dit klinkt voor velen als een ‘Hippie-achtige Liefde en Vrede’ boodschap dat geen verschil zal maken. Ik verzeker u dat het “Pad” die ze in “Hun boodschap” uitleggen een moeilijke is. Zelfs bij de onwaarschijnlijke kans dat deze technologieën “Onderdrukt” blijven, stel je voor in wat voor een wereld we zouden leven als iedereen deze veranderingen bij hen zelf zou bewerkstelligen?

De Blue Avians gaven ook een waarschuwing mee met deze “Boodschap”. Ze hebben geprobeerd om deze boodschap op “Drie Andere Tijden” te leveren en het werd door de mensheid verdraaid. Ze maakten “heel duidelijk” dat deze informatie NIET bedoeld was om een “Sekte of Religieuze Beweging” te mee te beginnen, noch dat het mijn ‘Boodschap” zou worden (ten gunste van mijn “ego”) of ik mezelf zou verheffen tot de status van “Goeroe”. Iedereen die dat doet moet worden vermeden en daarvoor verantwoordelijk worden gehouden, waaronder ikzelf.
Dankjewel,

Corey “GoodETxSG” ook bekend als “Luke”